Fiskeböcker

Nyhetsbrev

Författare

Torrflugefiske - Dagsländor

Torrflugefiske - Dagsländor

Johan Klingberg har gjort det igen! Släppt en ny fantastik bok om flugfiske och flugbindning. Precis som hans senaste bok Pedagogisk flugbindning så är även denna bok otroligt pedagogisk. I den här boken får man lära sig hur man binder 20 st flugor för strömmande vatten och hur man fiskar med dem. 

Du skickas vidare till Adlibris och kan genomföra köpet där.

Mer detaljer

11 andra produkter i samma kategori:

Pris 273:-

Flugfiske är en fantastiskt friluftsaktivitet. Här kan både proffs och den helt nye flugfiskaren träffas vid vattnet och umgås. Man får fantastiska upplevelsen som är både avkopplande och fyllda med spänning. Ute vid vattnet finns massor av intressant att titta på och lära sig om. Seriösa flugfiskare lär sig inte bara allt om fiskarna hen vill fånga utan även allt om insektslivet och de olika faser respektive insektsart genomgår. Allt för att få en bättre upplevelse.

 

Att binda flugor är roligt och utbildande, men det kan till en början vara väldigt utmanande och tålamodsprövande. För att underlätta är det bra om man känner till de allra viktigaste bindteknikerna. Johan Klingberg visar i boken med pedagogiska instruktioner och steg för stegbilder hur du binder 20 olika torrflugor för strömmande vatten. När du lärt dig de 20 så går det att göra oändligt många varianter på varje mönster.


I Torrflugefiske - dagsländor får du inte bara lära dig att binda några riktigt bra torrflugor, du får även veta hur du skall fiska med dem. Boken är lika mycket en inspirationskälla som en instruktion för flugfiske och flugbindning.  Var ska du använda vilken fluga? Klingberg ger givetvis även svar på det. En och annan spännande fiskehistoria utlovas också


Johan Klingberg tillhör den svenska flugfiskeeliten. Han är chefredaktör på tidningen Allt om flugfiske och en mycket efter­frågad föreläsare. Johan har skrivit många artiklar i flugfiskepressen, både i Sverige och utomlands. Han har även spelat in närmare 20 filmer om flugfiske och flugbindning.

 

Författare:Johan Klingberg
Språk: Svenska
Utgiven: 2017-11
Illustratör:Johan Klingberg
Fotograf:Johan Klingberg
ISBN: 9789175866635
Upplaga: 1
Antal sidor: 124
Vikt: 738 gram


Inga kommentarer finns för tillfället.